donderdag 31 december 2015

Berenmuts met oren

Heerlijk, een paar weken vakantie! Ik heb eens wat tijd vrijgemaakt om mijn hobbykamer op te ruimen. Op het werk houd ik van opgeruimd en overzichtelijk, maar op mijn hobbykamer is dat niet terug te zien... Het werd onderhand gewoon gevaarlijk; ik loop graag op sokken maar soms steekt er ineens een speld in mijn voet. Het zag eruit alsof er een bom ontploft was, en uiteraard werd daar dit jaar een leuke surprise over gemaakt. Inmiddels kan iedereen weer op de hobbykamer komen, zonder al te heftig te schrikken.

Verder ben ik bezig geweest met het overnemen en omtrekken van allerlei leuke patronen zodat de originele bladen naar de eigenaars terug kunnen...
Naast het maken van een sintsurprise ben ik de afgelopen weken in de weer geweest met breiringen. Geen inspirerende bezigheid, maar het resultaat vind ik wel grappig. Via de facebook van Handcraft Deco heb ik geprobeerd uit te vinden of er belangstelling is voor het resultaat van deze muts, maar zelfs op like-en-win-acties komt geen reactie. Binnenkort komt het patroon online op deze blog.

Berenmuts met oren
Dit jaar heb ik geen zwarte piet gespeeld, achteraf heb ik daar wel spijt van... Het is zo leuk om even mal te kunnen doen zonder dat iedereen direct in de gaten heeft dat ik het ben. Maar ja, risico dat ze het wel door hebben...

Voor m'n verjaardag heb ik enkele accessoires en andere handigheidjes gekregen om mee aan het werk te gaan op de naaimachine. En verder een leuk budget om eens wat extra accessoires voor mijn naaimachine in te slaan. In het nieuwe jaar ga ik dus lekker shoppen!

Wat heb ik de afgelopen maanden genoten van een eigen klasje, eigen collega's, vergaderingen, rapporten invullen, en andere dingen waar niet iedere leerkracht op zit te wachten... Maar goed, op (heel) lange termijn lijkt het me ook leuk om bezig te gaan als IB'er en bezig te zijn met coachen van collega's en managementassistentie. En zo nu en dan met m'n "voeten in de modder" - zo erg is dat nou ook weer niet! Het liefst vind ik een plek op een school waar ik kan blijven de komende jaren, of op een andere manier een aantal collega's waar ik voorlopig mee kan optrekken. Maar goed, in het invallen is op het moment wel werk, dus dat wordt het voorlopig waarschijnlijk weer... Totdat de nieuwe cao wordt aangenomen waar wat ingewikkelde dingen in staan over invallers, daarna moet ik misschien verder zien...Geen opmerkingen:

Een reactie posten